Over ons

Varadi Monsanto

Initiatiefneemster / naamgeefster / directeur / vennoot van Varrari’s Huis en sinds 1997 werkzaam in de pedagogische/ sociale sector. 

Na 40 jaar ‘ervaringsdeskundigheid’ is mijn levensmotto:

Juist dat wat moeite kost blijkt achteraf de moeite waard!

Lees meer over Varadi.

Hein Jambroers

Vennoot / Manager P&O van Varrari’s Huis en in 2015, na ruim 20 jaar als zelfstandig ondernemer in de zakelijke dienstverlening, besloten om mijn vrouw Varadi en haar Varrari’s Huis op zakelijk en administratief vlak te gaan ondersteunen. Sinds 2019 ben ik medevennoot in Varrari’s Huis.

Lees meer over Hein.

Ons team

Ons team gaat samen met jou op weg naar een zelfstandige toekomst.

Onze missie

De missie van Varrari’s Huis is het bieden van een intensieve nazorg- en herstelfase aan jongeren die een behandeling hebben afgerond bij een kliniek die gespecialiseerd is in dubbele diagnose. Dit doen wij door het bieden van een safehouse waar alles gericht is op een veilige leef- en woonomgeving waar voor drugsgebruik en agressie geen enkele ruimte is. Door middel van persoonlijke begeleiding ondersteunen wij de jongeren naar een toekomst waarin ze volwaardig kunnen participeren in onze maatschappij. Samen op weg naar een zelfstandige toekomst.

Onze kernwaarden

Betrokken
Ons team dient als steunpilaar voor de jongeren. Wij zullen (als mentor zijnde) inzicht hebben in het proces van de jongeren en hierop anticiperen.
Betrouwbaar
Wij trachten passende begeleiding te bieden, waarbij onze professionaliteit voorop staat. Het opbouwen van een vertrouwensband staat hierbij hoog in het vaandel.
Eerlijk
Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Omdat we open- en eerlijkheid verwachten van
de jongeren laten we zien dat zij alles met ons kunnen bespreken. Ons team zal nooit iemand veroordelen, maar wel een eerlijk advies geven met betrekking tot bepaalde keuzes.
Duidelijk
Communicatie is de sleutel tot succes. Door duidelijkheid te bieden aan de jongeren en misverstanden te voorkomen, proberen wij naast de cliënt te staan op het gebied van communicatie.