Partners & handige links

Onze samenwerkingspartners voor gespecialiseerde zorg en therapie.

Rosa Alba logoSEV-Trainster Anneke Veelen
Bij de SEV-training wordt  behalve aan mentale en sociale vaardigheden veel aandacht besteed aan de emotionele ontwikkeling en het emotionele bewustzijn, het lichaamsbewustzijn, het zelfbewustzijn en de zelfstandigheid.

                                          Yes We Can Clinics
yeswecanclinics-logo2xHeeft uw kind of heb jij een gedragsstoornis, verslaving of gedragsprobleem? Zoals ADHD, ADD, ODD, stemmingsproblemen, drugsverslaving, gameverslaving, gokverslaving of faalangst? Yes We Can Clinics is een gespecialiseerde Jeugd GGZ en behandelt volgens unieke, effectieve en beproefde methodes.

Yes We Can Clinics biedt 10 weken lang een intensief, intern behandelprogramma plus nazorg voor jongeren tussen de 13 en 23 jaar, en een intensief programma voor de ouders/verzorgers. Het doel van de behandeling is om jongeren en jong volwassenen uit hun zelfdestructieve ban te halen. Met het terugkrijgen van de eigenwaarde creëert de jongere nieuwe doelen waarop weer positieve keuzes gemaakt kunnen worden. Yes We Can Clinics is uniek in de jeugdzorg.

degraasj_logoDe Graasj
Bij de Graasj, voormalige Fordgarage Op ’t Root, leggen we een verbinding tussen werk, zorg en leren. Mensen met een ondersteuningsvraag of een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij de Graasj de mogelijkheid om werkervaring op te doen en te leren zodat ze op die manier kunnen deelnemen aan de maatschappij.

logoMax Ernst GGZ (voorheen Buro van Roosmalen GGZ) is een behandelcentrum voor geestelijke gezondheid én een wetenschappelijk onderzoekscentrum.

Waar kan ik een aanvraag doen voor zorg door Varrari’s Huis?
Neem om te beginnen gerust en vrijblijvend contact met ons op.
Mocht u nog geen ervaring hebben met het indienen van uw zorgvraag, leggen wij u graag de juiste procedure uit en verwijzen wij u naar de juiste instantie:
logo_leudal                 AAEAAQAAAAAAAAaHAAAAJDY2ZjA1YzA5LWUxN2MtNDc3My04MTlkLTZlNzM3MTRiNzM2MQ
          Jeugdwet (18-)                                     WMO (18+)

Stages bij Varrari’s Huis:
Wij zijn een erkend leerbedrijf. Kijk voor meer info over onze stageplaatsen op:
stagemarktnl          foto 2

Meer informatie over: